OttoSki Palvelut avaa ovensa syyskuussa ja pitää huoltokoulutuksen lokakuussa!

OttoSki Palvelut avaa ovensa 16.9.2019 Klo 10.00. Olemme syys-lokakuussa avoinna ma-pe klo 10-17. Tarvittaessa myös lauantaisin. Jos tarvetta muina aikoina niin soittele Jarille p.040-7399655. Hiomme ja huollamme suksia ja tarvittaessa koulutamme Sinua suksien voitelussa. Meiltä löytyy myös voiteet – ja tarvikkeet suksien huoltamiseen. Suksien mittaukset CSC- mittalaitteella (perinteiset sukset) sekä Nastolan Vaa’alla (luistelu sukset). Poikkea juttusilla niin katsotaan yhdessä mitä palveluja/tarvikkeita/voiteita tarvitset ennen hiihtokauden alkua.                    

OttoSki Palvelut pitää voitelu/huoltokoulutuspäivän Hollolan Messilässä 5.10.2019. Koulutus on päivän kestävä koulutus. Koulutukseen on ennakkoilmoittautuminen sähköpostilla jari.nieminen@ppp.inet.fi tai soittamalla Jarille 040-7399655. Koulutus on maksullinen ja sisältää 2 x kahvit ja lounaan. Päivän koulutuksen hinta on 90€ jonka voi maksaa ennakkoon OttoSki Palvelun tilille tai paikan päällä pankkikortilla/käteisellä. Ennakko ilmoittautuminen 25.9.2019 mennessä.  

Tilaisuudessa myös mahdollisuus edullisiin voidehankintoihin. Paikalla myös voidefirman edustajia esittelemässä tuotteitaan.

Varaa paikkasi ajoissa niin varmistat pääsysi tilaisuuteen. Tervetuloa!