OttoSki Palvelun kesäkuulumiset!

OttoSki Palvelut viettää ansaittua kesälomaa hiihdoista ja suksien huoltamisestä. Kesä on ollut tähän mennessä lämmin ja omaa kuntoa on myös päässyt kohottamaan lenkkeilemällä ja hiihtämällä rullasuksilla. On ollut myös aikaa miettiä tulevaa syksyä ja talvea. Korona epidemia katkaisi viimekauden kesken kaiken, parhaat esim. pohjoisen kisat ja laturetket jäivät pitämättä sekä talven viimeisimmät Suomen mestaruuskilpailut. Nyt toivottavasti Korona on voitettu kanta vaikkakin tarkkana pitää olla edelleen ja noudattaa annettuja ohjeistuksia.

OttoSki Palvelut avaa ovensa syyskuussa mutta tarkempi päivä vielä tarkentuu lähempänä. Korona epidemian katkaistua hiihtokauden keskittyi OttoSki Palvelut uusien kivihiontojen testaamiseen 5 parin testisetillä. Verrokkina oli jo tunnettu S7-15. Tulokset olivat hyviä joten syksyllä pystytään jo hiomaan uusia kuvioita joiden toimivuudesta on kokemuksia eri keleillä. Testihionnoissa keskityimme luistelusuksien hionojen kuvioiden testaamiseen. Odotamme tulevaa talvea innolla.

OttoSki Palvelut pitää Hollolan Messilässä päivän kestävän suksenhuoltokoulutuksen lauantaina 12.12.2020 suksien valinnasta sekä voiteluista. Tilaisuun on siis päivän kestävä alkaen klo 08.30 ja loppuu n. klo 17.30. Koulutus on maksullinen joka sisältää aamukahvin, lounaan ja iltapäiväkahvin sekä tietysti koulutuksen. Hinta on 85,00€/henkilö. Jos esim. oma seura on maksajana ja ilmoittaa vähintään 4 henkilöä on hinta 80,00€/henkilö. Tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen sähköpostilla jari.nieminen@ppp.inet.fi tai textiviestillä numeroon 040-7399655. Tilaisuudessa on esillä myös kauden 2020/2021 voide-ja suksiuutuuksia sekä esittelyä uutuuksien osalta. Koulutuksessa on jo tiedossa uudet fluorimääräykset ja miten se vaikuttaa voiteluihin. Näiltä sivuilta tarkempi ohjelma lähempänä koulutuspäivää. Ilmoittautumisia otetaan vastaan koko ajan joten ole nopea ja varmista osallistumisesi jo nyt. Ilmoittautumisen yhteydessä on oltava nimi, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. ps. maksu suoritetaan koulutuspäivän aamuna koulutuspaikalla tai erikseen sovittuna laskulla. TERVETULOA!

Jos koulutukseen on halukkaita niin OttoSki Palvelut voi pitää seuraavana päivänä eli 13.12.2020 ns. ”tällipäivän” jossa voidellaan luisto- ja pitovoiteluita koko päivän vesikelistä aina sinne ”vitikeliin” saakka. Pito- ja luistotällejä näytetään alusta loppuun saakka ja voitelut eivät ole kenenkään voidemerkin tällejä vaan ovat voiteluita joilla on hiihdetty aina menestykseen saakka. Jos olet ”tällipäivästä” kiinnostunut niin ole hyvissä ajoin yhteydessä sähköpostilla ja jos ilmoittautumisia alkaa tulemaan niin päivä tullaan järjestämään. Tarkoitus olisi olla esim. klo 10.00 – 16.00 välinen aika joka sisältää kahvituksen. Koulutus on maksullinen ja hinta päivälle on 35,00€/henkilö.