On aikaa KIITTÄÄ kauden 2020-2021 asiakkaita!

On aika kiittää asikkaita menneestä kaudesta. Mennyt talvi oli Korona pandemian takia haasteelinen mutta vastaavasti lunta ja pakkasta oli riittämiin vuosiin. Runsas lumi edes auttoi hiihtoväen runsain joukoin ladulle, myös uusia hiihdon ystäviä löysi ladut. Meidän huollossa riitti vilskettä aamusta iltaan, skini suksia myyden, hioen, voidellen jne… Kerkisimme kuitenkin kaiken kiireen keskellä myös testaamaan uusia toimivia hiontakuvioita. Nyt on aika hiaman hengähtää ja odottaa kesän lämpimiä ja aurinkoisia ilmoja samalla hieman kuntoillen/treenaten. OttoSki Palvelut sulkee ovensa perjantaina 7.5.2021 (tarvittaessa kyllä sukset ja Suksenjäykkyysmittarit huolletaan myös tuonkin sulkemisajan jälkeen).

Avaamme ovemme taas syksyllä syyskuun aikana tilanteen mukaan. Jos tarvitset suksihuoltoa, suksien hiontaa tai hiihtoon liittyvään on jokin ongelma niin ole rohkeasti yhteydessä Jariin puh. 040-7399655

Olemme suunnittelemassa myös koulutusta syksyksi Hollolan Messilään. Koulutus voisi olla 1 tai 2 päiväiset riippuen siitä mikä on kysyntä ja tarve. Jos Sinua koulutus kiinnostaa ja olisit halukas tulemaan koulutukseen suksien valinnasta, voiteluista tai vaikka suksenjäykkyysmittarin käytöstä niin ole minuun yhteydessä s-postilla jari.nieminen@ppp.inet.fi, puh.040-7399655 tai vaikka fb: n kautta.

Hyvää Kevättä ja Kesää kaikille