On aika kiittää asiakkaita hiihtokaudesta 2019-2020!

Suuret KIITOKSET kaikille asiakkaille hiihtokaudesta 2019-2020. Talvi oli haasteellinen Etelä-Suomessa lumen vähyyden/puuttumisen takia. Onneksi monella Etelä-Suomen kaupungeissa/kunnissa oli valmistauduttu säilö-/tykkilumella ja näin innokkaimmat hiihtelijät pääsivät nauttimaan suksilla olosta. Kilpailuita- ja laturetkiä on jouduttu perumaan ennätysmäärä koko Suomesta ja kauden lopussa koko maailmaa runteli Korona epidemia joka perui kaikki kilpailut ja laturetket sekä sulki Pohjoisen hiihtokeskuksien ladut. Nyt toivotaan että pysytään terveenä ja mieli virkeänä sekä aletaan liikkumaan vähitellen ensitalven tapahtumia varten. OttoSki Palvelut sulki ovensa Pääsiäisestä (poikkeuksellisen aikaisin johtuen Korona epidemiasta) kesäksi. Avaamme ovemme jälleen Syyskuussa 2020 mutta tarkempi päivämäärä ilmoitetaan lähemmin. Jos vielä tarvetta suksien huoltamiseen tai tarvetta vaikka kesäsäilytykselle niin onnistuu kun vaan soitat Jarille niin sovitaan aika.

OttoSki Palvelut pitää voide – ja huoltokoulutuksen syksyllä (mahdollisesti joulukuussa 2020) joka on päivänmittainen koulutus. Koulutuksessa perehdytytää suksien valintaan, luisto-ja pitovoiteluun sekä käydään lävitse Suksenjäykkyysmittarilla mittaaminen. Koulutus on maksullinen joka sisältää koulutuksen, tulokahvin, lounaan sekä iltapäiväkahvin. Koulutuksesta lisää infoa lähempänä näillä sivuilla sekä ottoski palveluiden fb-sivustolla. Koulutuksessa paneudutaan myös mahdollisiin suksivoiteiden fluori uudistuksiin jotka tulevat voimaan kesän aikana. Mahdollisuuksia on myös syksyllä seuran tai ryhmien kouluttamiseen seurasi tai työpaikkasi luona kunhan siitä sovitaan erikseen Jarin kanssa. Tilaisuudet voi olla vaikka iltatilaisuutena. Ole rohkeasti yhteydessä niin räätälöidään Sinulle koulutusilta sinun/teidän tarpeiden mukaan. Hyvää kevättä ja kesää!!

OttoSki Palvelut pitää Hollolan Messilässä päivän kestävän suksenhuoltokoulutuksen lauantaina 12.12.2020 suksien valinnasta sekä voiteluista. Tilaisuun on siis päivän kestävä alkaen klo 08.30 alkaen ja loppuu n. klo 17.30. Koulutus on maksullinen joka sisältää aamukahvin, lounaan ja iltapäiväkahvin sekä tietysti koulutuksen. Hinta on 85,00€/henkilö. Jos esim. seura on maksajana ja seura ilmoittaa vähintään 4 henkilöä on hinta 80,00€/henkilö. Tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen sähköpostilla jari.nieminen@ppp.inet.fi tai textiviestillä numeroon 040-7399655. Tilaisuudessa on esillä myös kauden 2020/2021 voide-ja suksiuutuuksia sekä esittelyä uutuuksien osalta. Näiltä sivuilta tarkempi ohjelma lähempänä koulutuspäivää. Ilmoittautumisia otetaan vastaan koko ajan joten ole nopea ja varmista osallistumisesi jo nyt. Ilmoittautumisen yhteydessä on oltava nimi, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. ps. maksu suoritetaan koulutuspäivän aamuna koulutuspaikalla tai erikseen sovittuna laskulla. TERVETULOA!